Over Art Q Linair

Art Q Linair - Catering LimburgAls telg uit een gezin van 4 kinderen kreeg ik de passie voor koken bijgebracht door mijn moeder, die onder meer les gaf in koken. Mijn passie wil ik nu weer in een vernieuwend jasje gieten met Art Q-Linair. Art Q-Linair is catering op maat met een onderscheidend karakter. Zoals de naam al zegt wordt er naast kwalitatief hoogwaardige producten, gewerkt met vormen van kunst in de presentatie. Een stijl die vernieuwend is. Met een zowel Limburgse als Italiaanse achtergrond is het niet verwonderlijk dat de gerechten van Art Q-Linair in het teken van deze 2 culturen staan. Persoonlijk contact met u gaat voor ons veel verder dan alleen de keuze voor eten en drinken. Daarom adviseren mijn team en ik u graag over de aankleding en stijl van de voor u zo speciale gelegenheid.

Met vriendelijke (Q-Linaire) groet,

Jeroen Fluyt